Forløbet der hjælper dig til at blive en endnu bedre leder gennem ekstern sparring!
Forløbet der hjælper dig og din afdeling til bedre samarbejde og højere performance
Forløbet der giver værktøjer til at håndtere stress for både dig og dine kolleger!
Værktøjskassen er fyldt med praksisnære tilgange, tilpasset den specifikke situation!

Stressledelse

LederMedTeam arbejder både med lederudvikling og stress. Ind i mellem viser det sig, at de udfordringer, som lederne har i forbindelse med deres ledergerning i dagligdagen, kan være så stressende, at de bliver svære at overskue. Her er det svært at se overgangen fra bare at have travlt til en egentlig stress tilstand.

Samtidig er der mange myter om stress, at det bare er noget der kan arbejdes væk, samt at ”man bare lige skal nå over på den anden side af næste projekt, så bliver det hele bedre”.

På temadagen gennemgår jeg hvad stress er, hvad der kan forårsage stress, samt hvordan vi mærker at vi har stress. Endvidere vil jeg gennemgå hvordan vi opdager at andre er stresset, samt vores handlemuligheder, hvis vi selv eller andre har stress. Vi prøver samtidig at udføre øvelser, som sætter fokus på deltagernes stress faktorer, med fokus på hvordan deltagerne håndterer dem efterfølgende.

Dagen vil bære præg af at skabe bevidsthed om egen og andres stress gennem information og refleksionsøvelser. Vi vil gennemgå konkrete værktøjer, som kan hjælpe med at skabe en bedre hverdag efterfølgende.

LederMedTeam udfører også stresscoaching i målrettede forløb. Ring 2830 0410 for yderligere information.

 

Powered and designed by: Webtimiser.dk