Forløbet der hjælper dig til at blive en endnu bedre leder gennem ekstern sparring!
Forløbet der hjælper dig og din afdeling til bedre samarbejde og højere performance
Forløbet der giver værktøjer til at håndtere stress for både dig og dine kolleger!
Værktøjskassen er fyldt med praksisnære tilgange, tilpasset den specifikke situation!

Udtalelser Ledersparring

Helle Rosborg Black, HR Coordinator Strömma: Du er meget ærlig i din måde at sparre på. Det er helt vildt angstprovokerende for sådan en som mig, der helst vil slippe for konfrontation. MEN det har tvunget mig til at se på tingene på en helt ny måde og hvor har det dog åbnet mine øjne for mange ting. Derfor har det også været helt vildt fantastisk. Jeg blev udfordret og skubbet ned i de følelser, som jeg ikke kunne lide at være i fordi de gjorde ondt eller fik mig til at tænke tanker jeg ikke følte jeg kunne styre. Ex. at jeg måske skulle skifte job og tage chancen – jeg har nemlig ikke været god til at gribe chancen fordi jeg var bange for konsekvenserne af mine handlinger.

Mit liv har ændret sig radikalt. Jeg fik ny indsigt i mit eget liv og min person. Jeg fik vendt op og ned på min egen opfattelse af mig selv. Ligeledes har jeg lært at lytte til mig selv og min mavefornemmelse. Jeg er blevet SÅ meget bedre til at stole på mig selv og min intuition. Det er fantastisk endelig at kunne stå helt på egne ben og træffe store beslutninger helt selv. Jeg arbejder meget aktivt med at give mere plads til den virkelige mig og det føles meget befriende. Jeg er gladere og langt mere veltilpas. Og det føler jeg også. Jeg ved det er fordi jeg tog chancen, sagde op, fik nyt DRØMMEJOB OG fordi jeg nu har lært at anerkende mig selv for den jeg er!

Jeg vil gå så langt som at sige, at det har ændret mit liv – eller i hvert fald været med til det. Med de personlige ting jeg måtte igennem i efteråret 2014 sammenlagt med de ting jeg lærte hos dig har jeg jo vendt op og ned på min tilværelse og i den grad gjort ting jeg aldrig troede jeg skulle turde. Det gælder både personligt og professionelt. Jeg vidste slet ikke jeg kunne få så meget ud af små 10 timer med en coach – men det er nok også fordi jeg landede hos den rigtige coach.

 

Gitte Møller, Daginstisituonsleder Næstved Kommune: Jeg har fået stillet skarpt på nogle ledelsesmæssige udfordringer, samt på min rolle og mine opgaver som leder, og har undervejs i coachingen lagt en målrettet ledelsesstrategi, med øget bevidsthed om hvad der er til institutionens bedste, og hvor det er udfordrende for mig. Jeg er blevet mere bevidst om hvor jeg udfordres i min ledergerning, og fra hvilken position jeg tænker og tager beslutninger. Desuden har Lotte være en eminent sparringspartner på mine udviklingsstrategier, og har formidlet mange gode ledelsesværktøjer til mig. Som resultat er jeg blevet bedre rustet til at gennemskue problematikker, lægge strategier samt at tage de nødvendige og rigtige beslutninger til institutionens bedste.

Lotte er god til hurtigt at etablere et fortroligt og trygt rum hvor jeg kan lade tanker og følelser være i frit spil. Lotte forstår at spørge ind og udfordre mig lige præcis der hvor jeg skal udfordres. Hun er dygtig til systematisk at samle op siden sidst, så der bliver en fin rød tråd mellem sessionerne. Jeg kan rigtig godt lide hendes skift mellem at være coachende, til ind i mellem at træde ind i en mere rådgivende rolle. Det giver helhed og inspiration til handlemuligheder. Lottes fleksibilitet i forbindelse med aftaler er dejligt i et travlt arbejdsliv.

Jeg har set værdien af løbende ledelsescoaching, idet jeg har oplevet, hvordan dette værktøj har udviklet mig og rustet mig til at tage de rette beslutninger. Som leder er det nødvendigt at have et refleksivt rum jeg kan gå ind med jævne mellemrum, og dette rum skaber Lotte på perfekt vis. Lotte fremstår som en person der har den fornødne viden om ledelse samt om min specifikke institution, samtidig med at hun kan forholde sig neutral.

 

Mette Larsen, Afd. leder i daginstitution: TAK for et super forløb! Jeg er personligt blevet mere bevidst om hvordan jeg kommunikerer med mine kollegaer. Hvordan jeg formidler en opgave som andre skal udføre og min egne rolle som afd.leder. Dette har været en udfordring, en spændende proces som jeg ser vil fortsætte med nye mål for vores pædagogiske praksis. Jeg har fået mere viden om ledelsesstrategier og Lotte har givet mig redskaber/modeller som jeg løbende har arbejdet med og absolut kan bruge videre frem.

Det har været godt at Lotte har lyttet til de ledelsesmæssige problematikker jeg har haft og jeg synes jeg er blevet mødt positivt.

Jeg vil gerne anbefale Lotte til andre fordi hendes sparring for mig har været relevant og brugbart i pædagogisk praksis.

 

Dorte Albers, Projektkoordinator i Steni: Jeg mødte Lotte fordi jeg havde lidt problemer med at sige fra. Sagde aldrig nej til opgaver og hvis nogen trådte mig over træerne, sagde jeg undskyld. Sådan kan man ikke leve i længden, og derfor var jeg blevet enig med min chef om jeg havde brug for lidt værktøjer til at komme ud af den situation. I starten brugte Lotte og jeg tid på at jeg fortalte om hvad mit problem var og hvordan jeg håndterede det. Når jeg sad og fortalte kunne jeg godt selv høre at den var gal.

Anden gang jeg var hos Lotte spottede hun at jeg var på vej ned med stress, og vi startede et stress forløb op. Det tog pladsen for det andet en tid, og uden Lotte ved jeg ikke hvor jeg ville være i dag.

Lotte har lært mig hvordan jeg skal sige fra, at det er ok at gøre det. Samtidig har hun givet mig værktøjerne til at få konfronteret dem som gik /går over min grænse. Det har betydet at jeg har indkaldt til møder, hvor jeg ansigt til ansigt har måtte sige, at det du gør er ikke ok med mig, så gør det anderledes, eller lad være med at gøre det.

Og det har virket, både på arbejdet og i mit private liv. Jeg har haft et skema hvor jeg selv har siddet og arbejdet med en given situation, og fået ned på papir helt konkret hvad det har handlet om og hvad det gjorde ved mig. Det gør det nemmere at konfrontere personen med det man har på hjertet når man er så konkret, og det er blevet meget positivt modtaget. Det har givet mig nye værdier som jeg bruger i min hverdag, og det gør at jeg kun bruger positiv energy, hvor er det bare lykke, ikke at skulle spilde sin tid med dårlige ting.

Lotte er en dejlig pige og hun er nem at tale med, hun dømmer ikke, og hun har været rigtig dygtig til at få mig til at se indad og fået mig selv komme med svaret på spørgsmålet. Hun er dybt professionel, udstråler varme og jeg har været tryk i hendes selskab. Lotte er dygtig til det hun laver og jeg vil aldrig tøve med at anbefale hende til andre. Hun ved hvad hun laver, og hun er god til det.

Faktisk går jeg rundt med Lottes visitkort i tasken så hvis jeg møder nogle der har problemer med kommunikation eller er på vej ned med stress, så kan jeg hjælpe dem ved at bede dem kontakte Lotte.

 

Ulla Stauner, Distriktsleder i Næstved Kommunale Tandpleje: Gennem ledersparring med Lotte har jeg fået hjælp i nogle konkrete situationer, hvor nogle medarbejdere kom til mig med kommunikationsproblemer.

Jeg skal være meget opmærksom på at stille spørgsmål som fx ”hvordan” og ”hvad”, og jeg er blevet gjort opmærksom på, hvad jeg kan gøre i forskellige situationer.

Jeg har sat særlig pris på at tale med en person, som ikke kender medarbejderne, men alligevel kan beskrive deres typer. Lotte har været god til at stille spørgsmål, og jeg er blevet mere bevidst om min lederrolle.

Det er rart at vide, at jeg altid kan ringe til Lotte, hvis jeg får brug for hendes hjælp.

 

Marianne Mortensen, Forstander Efterskolen Solbakken: Sparringen er en lejlighed for mig til, i et fortroligt og professionelt rum, at tale om mine ledelsesudfordringer. Jeg bliver hjulpet til at blive fokuseret på, hvad der er væsentligt for mig som leder at få ud af en given situation.

Det er sundt at tale tingene igennem med en person, som hverken følelsesmæssigt, arbejdsmæssigt eller på anden måde er andet en professionelt engageret i mig og min udfordringer. Lotte forstår kunsten at være objektiv mens hun samtidig ikke er bange for at sige sin helt subjektive mening hvis jeg beder om eller lægger op til det selv. Jeg vil helt klart kunne anbefale Lotte til andre!

Marianne Riber Nielsen, Afsnitsleder Roskilde Kommune: Da jeg startede med coachingen var det i en tilstand af uoverskuelighed i et mylder af tanker og idéer i forbindelse med nogle konkrete ledelsesudfordringer. Allerede efter 2 sessioner havde jeg fået konkrete værktøjer og handlingsplaner som gav mig en helt anden målrettethed og bevidsthed i min ledelse.

Hver session ender ud med en relevant, konkret og realistisk handlingsplan – takket være din kærlige insisteren og gode fornemmelse for, hvornår der er brug for noget andet end stringent coaching.

Jeg har opnået en større bevidsthed om retningen på min ledelse og en større afklarethed og glæde i mit daglige arbejde. En glæde der kommer af både det at handle konkret på nogle definerede problemer og se resultatet, men også ved en bevidsthed om, at jeg kan hente ressourcer i mine omgivelser.

 

Helle Laustsen, Konsulent i Eulerhermes: Jeg har fået meget ud af det. Selvom jeg selv er coach er det rigtig godt selv at finde en god professionel coach, der kan hjælpe en på vej, med de områder, jeg selv gerne vil coaches i.

Lottes har en stor indlevelse og reel interesse for, at det “skal nok lykkes”. Samtidig er det alt andet end en “poppet” coaching. Meget professionelt og dygtigt grebet an i sessionerne!

Jeg kan på det varmeste anbefale Lotte for andre – både ledere og medarbejdere. Du vil gå derfra med en masse energi.

Powered and designed by: Webtimiser.dk